Military Equipment Denmark A/S
Virkelyst 1-3
DK-4420 Regstrup

Tlf.
Fax

+45 5943 0300
+45 5943 0310

 

 

Skydebane koncept


Military Equipment Denmark A/S
Vi tilbyder skydebane-totalløsninger og at stå for hele processen fra A-Z ved både nybygninger og ombygninger.

Vi er specialister i miljørigtigt skydebanemateriel og sikkerhedsmæssig korrekt opbygning af inden- og udendørs skydebaneanlæg.


Kongsberg Target Systems AS
Kongsberg Target Systems udvikler, producerer og leverer systemer og totalløsninger til elektroniske skydebaner og lasersimulation til brug ved både skarpe og simulerede skydninger, til kunder inden for sport, jagt, forsvar og politi/sikkerhed og i mere end 25 lande.

Kongsberg holder til i Heistadmoen, Norge.

Kongsberg Target Systems AS
Produkterne fra Kongsberg omfatter bl.a. elektroniske skydeskiver til forskellige afstande og vejrforhold, monitorer monteret i slagfaste, vandtætte kufferter, kommunikationsudstyr og tilhørende styre-programmer.

Læs mere om 
Kongsberg Target Systems 


Saab AB
Saab leverer teknologiførende produkter, services og løsninger inden for forsvars udstyr og civil sikkerhed til lande i hele verden. Saab’s vigtigste markeder er i dag Norden, Europa, Sydafrika, Australien og USA. Saab har ca. 13.000 medarbejdere og omsætter for mere end 20 milliarder kroner om året – heraf tegner forskning og udvikling sig for cirka tyve procent.

Saab AB - Training and Simulation
Saab Training and Simulation omfatter løsningssystemer inden for live, virtuelle og specielt tilpassede uddannelsesmateriel.
Alle løsninger er baseret på et indgående kendskab til planlægning, integration og udførelse af mission-specifikke uddannelsesløsninger.

Læs mere om
Saab


STAPP Investment AB
STAPP Investment AB designer, udvikler, installerer og vedligeholder det patenterede STAPP Miljøkuglefang. Systemet og dets unikke teknologi er pt. patenteret i 17 lande. Til dato har dansk og svensk forsvar aftaget mere end 180 systemer.

STAPP AB har til huse i Eskilstuna, Sverige.

STAPP Investment AB
STAPPs unikke Miljøkuglefang er primært beregnet til udendørs brug og kan anvendes året rundt, men kan tillige med fordel anvendes til indendørsbaner.

Systemet håndterer mere end 30.000 projektiler på et 60x60 cm mål, og systemet håndterer al slags ammunition op til kaliber 12mm og er 100 % rikochetfrit i al slags vejr.

Miljørigtigt system - Ingen blyforurening af skydebaner
I dette miljørigtige system havner alle giftige kemikalier som fx bly sikkert i kuglefanget, og tømning eller flytning foretages helt uden risiko for udslip i naturen. Derudover er systemet bygget af 100 % genanvendelige materialer.

Læs mere om 
STAPP 


Trifidtech Inc.
Trifidtech fremstiller NiCad batteriladere til militære og kommercielle opgaver og applikationer, fx backup til flymotorer, startere til køretøjer og elektronisk udstyr.

Trifidtech har til huse i Ottawa (Ontario), Canada.

Trifidtech Inc.
De kraftige NiCad batteriladere fra Trifidtech bygges og tilpasses kunders krav/behov og ønsker.

En fleksibel brugergrænseflade tillader, at batterier kan fjernoplades via ethvert offentligt eller privat computernetværk.

Læs mere om
Trifidtech 


BSW
BSW fremstiller træningsgulve, sikkerhedsgulve og støbte dele fra fabriksbundne polyurethangummi granulater. BSW er en global operatør med ca. 500 medarbejdere og et netværk af detailhandlere samt vores egne salgskontorer og datterselskaber. BSW er beliggende i Bad Berleburg, Nordrhein-Westfalen, Tyskland.

Regupol® Rikochet-beskyttelse til skydebaner
Sikkerhedselementerne og gulvene af det elastiske materiale Regupol® giver optimal beskyttelse mod rikochering, rebounds og kuglefragmentering. Regupol® sikkerhedselementer blev specielt udviklet til installation på skydebaner til politi, væbnede styrker, sikkerhedstjenester, skydeklubber og jægere. Regupol® absorberer projektiler af alle typer og kaliber og er ekstremt robuste, selv under intensiv brug. Desuden kan specielle konstruktioner også designes til at garantere sikkerheden ved specialoperationer.

Læs mere om
BSW