Military Equipment Denmark A/S
Virkelyst 1-3
DK-4420 Regstrup

Tlf.
Fax

+45 5943 0300
+45 5943 0310

 

 

Personel, beskyttelse & tilbehør


CRD Protection
CRD tilbyder produkter og tjenester til håndtering af optøjer, folkemængder og objektbeskyttelse. CRD er repræsenteret i mere end 13 lande verden over og leverer bl.a. til forsvaret, ordensmagten og private virksomheder.

CRD’s hovedsæde ligger i Umeå, Sverige.

CRD Protection
Ét af CRD’s hovedprodukter er det unikke beskyttelseshegn TACRION® (Tactical Riot Net). TACRIONs evne til at optage store kraftpåvirkninger i kombination med lav vægt, kompakt design og hurtig implementering gør det til en meget effektiv perimeter beskyttelsesløsning. TACRION er meget fleksibel og kan tilpasses til at opfylde kundernes specifikke krav.

Læs mere om
CRD Protection


VestGuard UK
VestGuard UK er Storbritanniens største producent af personelbeskyttelse og personlige beskyttelseshjælpemidler. De mere end 8.000 kunder i 50 lande er både militære, regerings- samt civile kunder.

VestGuards hovedsæde ligger i Essex, England.

VestGuard UK
VestGuard UK har specialiseret sig i fremstilling af fragment-, stik- og skudsikret beskyttelsesudstyr. Virksomheden udvikler standard eller skræddersyede produkter, og har stor fokus på vægt og ergonomi.

VestGuard har kapacitet til at håndtere bestillinger fra 1 til 100.000 enheder og producerer op til 4.000 enheder pr. uge. Desuden er VestGuard bl.a. NIJ certificeret.

Læs mere om
VestGuard