Military Equipment Denmark A/S
Virkelyst 1-3
DK-4420 Regstrup

Tlf.
Fax

+45 5943 0300
+45 5943 0310

 

 

Maritim


Savox Communications 
Savox Communications levere sikkerhed-, rednings- og kommunikationsprodukter samt løsninger designet til brug i krævende miljøer, herunder bl.a. til militært og industrielt brug.

Savox Communications 
Savox leverer integrerede kommunikationsløsninger til militært brug, som understøtter såvel den enkelte soldat som hele enheder. Savox levere ligeledes platformsbaserede intercom systemer til både maritime styrker og landstyrker. Savox produktportefølje, der inkludere løsninger til militært brug, sikkerhedsstyrker, katastrofeberedskab og redningsberedskab, repræsenterer et unik spektrum af produkter til støtte for militær, specialstyrker, sikkerhedsvagter, rednings- og katastrofeberedskab, såvel som industrielt personale.

Læs mere om
Savox Communications

NORSAFE AS
NORSAFE er global markedsleder indenfor maritime livreddende systemer til handelsflåden og offshore markedet. NORSAFE er vokset hastigt de seneste 25 år - fra et lille norsk selskab, til en multinational koncern, med verdensomspændende tilstedeværelse. NORSAFE’s organisation har erfaring og kompetence ud over normen, - og er i stand til at opfylde kundernes behov på den bedst mulige måde. NORSAFE er godt rustet til at møde fremtidens udfordringer, med en bred vifte af produkter, opdaterede topmoderne produktionsfaciliteter, innovativ teknologi, en solid økonomisk baggrund og ikke mindst motiverede medarbejdere, alle dedikeret til ét mål - sikkerhed.

NORSAFE Militær og Professional
NORSAFE har en bred vifte af maritime fartøjer til militært og professionel brug, alle produceret i den højeste kvalitet. Kun de bedste håndværkere, komponenter og materialer anvendes. Fartøjerne er specielt konstrueret til at operere fjernt fra kysten eller moderskibet i længere perioder.
Kombinationen af sublim sødygtighed, manøvredygtighed og høj hastighed, gør fartøjerne ideelle til alle former for maritime opgaver, herunder patruljer, sø-redning mv.. Fartøjernes design og performance muliggør desuden operationer i fjendtligt farvand.

Læs mere om 
NORSAFE AS

REBS
REBS (Rapid boarding and entering systems) er en af verdens førende leverandører af udstyr til boarding og entring. Rebs portefølje omfatter redskaber, der er specielt designet til både maritime og urbane formål. Hovedprodukterne er stiger, kroge, teleskopiske entringspæle (manuelle/spil/pneumatiske) samt pneumatiske krog-affyringsenheder, men leverer også specialudviklede produkter i samarbejde med kunden.

REBS udstyr anvendes hovedsageligt af specialstyrker, men også af politi- og redningsenheder.

REBS har hovedsæde i Tønsberg, Norge, men er repræsenteret i mange lande over hele verden, herunder Danmark.

Læs mere om
REBS