Military Equipment Denmark A/S
Virkelyst 1-3
DK-4420 Regstrup

Tlf.
Fax

+45 5943 0300
+45 5943 0310

 

 
 

Uddannelses materiel


Saab AB
Saab leverer teknologiførende produkter, services og løsninger inden for forsvars udstyr og civil sikkerhed til lande i hele verden. Saab’s vigtigste markeder er i dag Norden, Europa, Sydafrika, Australien og USA. Saab har ca. 13.000 medarbejdere og omsætter for mere end 20 milliarder kroner om året – heraf tegner forskning og udvikling sig for cirka tyve procent.

Saab AB - Training and Simulation
Saab Training and Simulation omfatter løsningssystemer inden for live, virtuelle og specielt tilpassede uddannelsesmateriel.
Alle løsninger er baseret på et indgående kendskab til planlægning, integration og udførelse af mission-specifikke uddannelsesløsninger.

Læs mere om
Saab

 

 


Kongsberg Target Systems AS
Kongsberg Target Systems udvikler, producerer og leverer systemer og totalløsninger til elektroniske skydebaner og lasersimulation til brug ved både skarpe og simulerede skydninger, til kunder inden for sport, jagt, forsvar og politi/sikkerhed og i mere end 25 lande.
Kongsberg holder til i Heistadmoen, Norge.

Kongsberg Target Systems AS
Produkterne fra Kongsberg omfatter bl.a. elektroniske skydeskiver til forskellige afstande og vejrforhold, monitorer monteret i slagfaste, vandtætte kufferter, kommunikationsudstyr og tilhørende styre-programmer.

Læs mere om
Kongsberg Target Systems