Military Equipment Denmark A/S
Virkelyst 1-3
DK-4420 Regstrup

Tlf.
Fax

+45 5943 0300
+45 5943 0310

 

 

Land


Armatec Survivability
Armatec Survivability udvikler, producerer og leverer beskyttelsesløsninger til en lang række pansrede køretøjer til militære styrker over hele verden. Armatec har over 250 ansatte og har hovedsæde i Dorchester, Ontario i Canada.

Armatec Survivability
Armatecs helhedsorienterede beskyttelsesløsninger til både pansrede hjul- og bæltekøretøjer giver militære styrker en kraftig forbedring af deres overlevelsesmuligheder. Siden grundlæggelsen i 1997 har Armatecs karakteristiske udviklingsfilosofi leveret væsentlig og forbedret besætnings- og køretøjsbeskyttelse uden, at det går ud over køretøjernes missionseffektivitet eller bæredygtighed.

Læs mere om
Armatec


BAE Systems
BAE Systems er en global forsvars- og sikkerhedsvirksomhed med cirka 88.200 medarbejdere på verdensplan.

BAE leverer en bred vifte af produkter og serviceydelser til luft-, land- og flådestyrker samt avancerede produkter inden for elektronik, sikkerhedsforanstaltninger, it-løsninger og supportservice.

BAE har hovedsæde i London, England og har kunder i mere end 100 lande.

BAE Systems Hägglunds AB
Pansrede køretøjer fra BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik i Sverige inkluderer bl.a. CV90 Armadillo, der er designet til at foretage operationer i sne- og vådområder. CV90’eren kan køre hvor som helst og kan klare både ekstrem kulde ned til -46° C og varme op til 50° C, og tilbyder derfor stor mobilitet og overlevelsesevne i ethvert terræn eller taktisk miljø.

Læs mere om
BAE Systems


FLAIRMO ApS
FLAIRMO er skandinavisk distributør af kompressorer og vakuumpumper fra DÜRR Technik, HIBLOW lineære pumper og EKOM dentale og medicinske kompressorer fra EKOM.
FLAIRMO har hovedsæde i Aalborg.

FLAIRMO ApS
FLAIRMO har tillige egenproduktion af lydsvage kompressorer og er forhandler for Condor, verdens førende leverandør af pressostater,  niveau- og trykmålere m.m.

Desuden er FLAIRMO specialiseret i at bygge kundedesignede kompressorer til løsning af specifikke opgaver, fx inden for pansrede køretøjer, medicinske hjælpemidler m.v.

Læs mere om
FLAIRMO ApS


Saab AB
Saab leverer teknologiførende produkter, services og løsninger inden for forsvars udstyr og civil sikkerhed til lande i hele verden. Saab’s vigtigste markeder er i dag Norden, Europa, Sydafrika, Australien og USA. Saab har ca. 13.000 medarbejdere og omsætter for mere end 20 milliarder kroner om året – heraf tegner forskning og udvikling sig for cirka tyve procent.

Saab AB - Force Protection, Barracuda
Saab Barracuda er verdens førende leverandør af produkter og ydelser inden for multispektral signatur management og force protection teknologi.

Læs mere om
Saab


Hanwha Techwin
Hanwha Techwin, som er et datterselskab til Hanwha Group, udvikler, producerer og leverer robot-, industri-, energi-, sikkerheds- og forsvarsprodukter og -løsninger. Hanwha har godt 4.900 ansatte og har hovedsæde i Syd Korea.

I 2011 var omsætningen på over DKK 15 billioner.

Hanwha Techwin – Defense
Artillerisystemet under produktgruppen Defense hos Hanwha Techwin inkluderer bl.a. K-9 Thunder, en 155 mm selvkørende Howitzer, som er blevet udviklet først som supplement til og senere som afløser for K55 til de Forenede Koreanske Styrker. Produktgruppen tæller bl.a. også ammunitions-forsyningskøretøjet K10.

K-9 har unik mobilitet, 40 km skudafstand samt bedre ildstøttekapacitet og personelbeskyttelsesevner end andre produkter på markedet.
Mobilitet: Kørsel opad på 60 % hældning og 40 % på sidehæld-ning. Skudafstand: 42 km ved brug af BB/HE (Base Bleed) ammunition og +55 km ved brug af HE-RAP ammunition. Ildstøttekapacitet med hurtig ildafgivelse: I stilling på max 30 sek./ud på max 60 sek. 360 grader skudafgivelse fra samme stilling. Skudkapacitet: Salve: 3 runder på max 15 sek. (MRSI) / Max.: 8 runder pr. min. i 3 min. / Vedvarende: 3 runder pr. min. i 60 min. PersonelbeskyttelseFuld beskyttelse af personel under skydning og bevægelse.

Læs mere om
Hanwha Techwin


Savox Communications
Savox Communications levere sikkerhed-, rednings- og kommunikationsprodukter samt løsninger designet til brug i krævende miljøer, herunder bl.a. til militært og industrielt brug.

Savox Communications
Savox leverer integrerede kommunikationsløsninger til militært brug, som understøtter såvel den enkelte soldat som hele enheder. Savox levere ligeledes platformsbaserede intercom systemer til både maritime styrker og landstyrker. Savox produktportefølje, der inkludere løsninger til militært brug, sikkerhedsstyrker, katastrofeberedskab og redningsberedskab, repræsenterer et unik spektrum af produkter til støtte for militær, specialstyrker, sikkerhedsvagter, rednings- og katastrofeberedskab, såvel som industrielt personale.

Læs mere om
Savox Communications


REBS
REBS (Rapid boarding and entering systems) er en af verdens førende leverandører af udstyr til boarding og entring. Rebs portefølje omfatter redskaber, der er specielt designet til både maritime og urbane formål. Hovedprodukterne er stiger, kroge, teleskopiske entringspæle (manuelle/spil/pneumatiske) samt pneumatiske krog-affyringsenheder, men leverer også specialudviklede produkter i samarbejde med kunden.

REBS udstyr anvendes hovedsageligt af specialstyrker, men også af politi- og redningsenheder.

REBS har hovedsæde i Tønsberg, Norge, men er repræsenteret i mange lande over hele verden, herunder Danmark.

Læs mere om
HENRIKSEN