Military Equipment Denmark A/S
Virkelyst 1-3
DK-4420 Regstrup

Tlf.
Fax

+45 5943 0300
+45 5943 0310

 

 

Historien

Military Equipment Denmark A/S (MED) blev etableret i 1987 af Leif Braae og er i dag en af Danmarks førende leverandører af produkter og serviceydelser til kunder indenfor både det offentlige og det civile forsvars- og sikkerhedsmarked. Ligeledes har MED gennem årene udviklet egne produkter, hovedsagelig inden for skydebanemateriel.

Produkter
MED’s produktsalg spænder vidt – fra militært materiel såsom pansrede køretøjer, undervandsmateriel, miljøkuglefang,  skydebane- og andet målmateriel, og til sikkerhed generelt som fx personbeskyttelse og andre forsvarsrelaterede produkter.

Produktudvikling
Derudover har MED gennem årene udviklet egne produkter. I vores løsninger anvender vi ressourcer med omtanke og fornuft. Vi har stærk fokus på kvalitet, miljø og personlig sikkerhed, og vi har således specialiseret os i miljørigtigt skydebanemateriel og i sikkerhedsmæssig korrekt opbygning af inden- og udendørs skydebaneanlæg – bl.a. med skivehejs af høj kvalitet og kuglefang indeholdende genbrugsgummigranulat, som skåner miljøet optimalt,  og dertil har vi udviklet markedets mest miljørigtige oprensningsudstyr.

Serviceydelser
MED tilbyder desuden en del ydelser i form af uddannelse, professionel rådgivning, kvalificeret konsulentbistand, produkt- udvikling samt et særdeles fleksibelt servicekoncept med installation, vedligeholdelse, reparation og modernisering af skydebanemateriel og -anlæg, bl.a. til Forsvaret.

 

Vores erklærede mål

er altid at levere i den aftalte kvalitet, til den aftalte pris, til den aftalte tid og på det rette sted!

MED’s hovedsæde og produktion er siden 2007 beliggende i hjertet af Nordvestsjælland, i Regstrup ca. 10 min. kørsel fra Holbæk og tæller i dag mere end 20 medarbejdere.

Vi værdsætter vores fagligt kompetente medarbejdere, der alle leverer kvalitet, sikker og hurtig service - og ikke mindst gennem professionel produktviden skaber komplette, bæredygtige og kundetilpassede løsninger for optimal kundetilfredshed.

For at tilsikre et bredt og stærkt forretningsgrundlag har MED gennem årene udvidet, først med sine 2 datterselskaber Braae Trading AB og M.E.D. Gitto ApS, som begge primært beskæftiger sig med handel og service på forsvarsmateriel, i 2011 blev MED udvidet med M.E.D. Maskinfabrik A/S, og i 2013 blev United Military Services A/S oprettet, et joint ventureselskab mellem FWW Fahrzeugwerk GmbH, Dommerby Stål A/S og Military Equipment Denmark A/S. Dermed kan vi tilbyde komplette løsninger til forsvars- og sikkerhedsmarkedet og således være Deres professionelle samarbejdspartner i forbindelse med nyanskaffelser eller reparation og vedligehold af forsvarsmateriel.

M.E.D. Maskinfabrik A/S, som i 2011 blev certificeret i henhold til ISO 9001 Standarden for kvalitetsstyring, producerer komponenter til det civile marked og til forsvars-, medico- og offshore-industrien.
I slutningen af 2014 har M.E.D. Maskinfabrik A/S outsourcet produktionsfaciliteterne til det nystartede selskab LH Maskinfabrik ApS.Læs mere om
LH Maskinfabrik ApS

 

United Military Services A/S leverer effektiv vedligeholdelse, reparation og modifikation af alle typer militære køretøjer og udstyr, nyt og gammelt. Serviceydelserne inkluderer bl.a. også teknisk support samt uddannelse og træning.Læs mere om
United Military Services A/S


 

Klik jer rundt på vores hjemmeside og find oplysninger om nogle af de produkter, vi producerer og forhandler, links og oplysninger om de agenturer, vi varetager samt oplysninger om vores samarbejdspartnere.

Velkommen og god fornøjelse!