Military Equipment Denmark A/S
Virkelyst 1-3
DK-4420 Regstrup

Tlf.
Fax

+45 5943 0300
+45 5943 0310

 

 

Distribution

Military Equipment Denmark A/S er distributør for:


CRD Protection
CRD tilbyder produkter og tjenester til håndtering af optøjer, folkemængder og objektbeskyttelse.
CRD er repræsenteret i mere end 13 lande verden over og leverer bl.a. til forsvaret, ordensmagten og private virksomheder.
CRD’s hovedsæde ligger i Umeå, Sverige.

CRD Protection
Ét af CRD’s hovedprodukter er det unikke beskyttelseshegn TACRION® (Tactical Riot Net). TACRIONs evne til at optage store kraftpåvirkninger i kombination med lav vægt, kompakt design og hurtig implementering gør det til en meget effektiv perimeter beskyttelsesløsning. TACRION er meget fleksibel og kan tilpasses til at opfylde kundernes specifikke krav.


FLAIRMO ApS
FLAIRMO er skandinavisk distributør af kompressorer og vakuumpumper fra DÜRR Technik, HIBLOW lineære pumper og EKOM dentale og medicinske kompressorer fra EKOM.
FLAIRMO har hovedsæde i Aalborg.

FLAIRMO ApS
FLAIRMO har tillige egenproduktion af lydsvage kompressorer og er forhandler for Condor, verdens førende leverandør af pressostater, niveau- og trykmålere m.m.
Desuden er FLAIRMO specialiseret i at bygge kundedesignede kompressorer til løsning af specifikke opgaver, fx inden for pansrede køretøjer, medicinske hjælpemidler m.v.


Kongsberg Target Systems AS
Kongsberg Target Systems udvikler, producerer og leverer systemer og totalløsninger til elektroniske skydebaner og lasersimulation til brug ved både skarpe og simulerede skydninger, til kunder inden for sport, jagt, forsvar og politi/sikkerhed og i mere end 25 lande.
Kongsberg holder til i Heistadmoen, Norge.

Kongsberg Target Systems AS
Produkterne fra Kongsberg omfatter bl.a. elektroniske skydeskiver til forskellige afstande og vejrforhold, monitorer monteret i slagfaste, vandtætte kufferter, kommunikationsudstyr og tilhørende styre-programmer.


STAPP Investment AB
STAPP Investment AB designer, udvikler, installerer og vedligeholder det patenterede STAPP Miljøkuglefang. Systemet og dets unikke teknologi er pt. patenteret i 17 lande. Til dato har dansk og svensk forsvar aftaget mere end 180 systemer.
STAPP AB har til huse i Eskilstuna, Sverige.

STAPP Investment AB
STAPPs unikke Miljøkuglefang er primært beregnet til udendørs brug og kan anvendes året rundt, men kan tillige med fordel anvendes til indendørsbaner.
Systemet håndterer mere end 30.000 projektiler på et 60x60 cm mål, og systemet håndterer al slags ammunition op til kaliber 12mm og er 100 % rikochetfrit i al slags vejr.

Miljørigtigt system - Ingen blyforurening af skydebaner
I dette miljørigtige system havner alle giftige kemikalier som fx bly sikkert i kuglefanget, og tømning eller flytning foretages helts uden risiko for udslip i naturen. Derudover er systemet bygget af 100 % genanvendelige materialer.


Trifidtech Inc.
Trifidtech fremstiller NiCad batteriladere til militære og kommercielle opgaver og applikationer, fx backup til flymotorer, startere til køretøjer og elektronisk udstyr.

Trifidtech Inc.
De kraftige NiCad batteriladere fra Trifidtech bygges og tilpasses kunders krav/behov og ønsker. En fleksibel brugergrænseflade tillader, at batterier kan fjern-oplad es via ethvert offentligt eller privat computernetværk.

  

REBS
REBS (Rapid boarding and entering systems) er en af verdens førende leverandører af udstyr til boarding og entring. Rebs portefølje omfatter redskaber, der er specielt designet til både maritime og urbane formål. Hovedprodukterne er stiger, kroge, teleskopiske entringspæle (manuelle/spil/pneumatiske) samt pneumatiske krog-affyringsenheder, men leverer også specialudviklede produkter i samarbejde med kunden.  

REBS udstyr anvendes hovedsageligt af specialstyrker, men også af politi- og redningsenheder.
 

REBS har hovedsæde i Tønsberg, Norge, men er repræsenteret i mange lande over hele verden, herunder Danmark.

  

BSW 
BSW fremstiller træningsgulve, sikkerhedsgulve og støbte dele fra fabriksbundne polyurethangummi granulater. BSW er en global operatør med ca. 500 medarbejdere og et netværk af detailhandlere samt vores egne salgskontorer og datterselskaber. BSW er beliggende i Bad Berleburg, Nordrhein-Westfalen, Tyskland.  

Regupol® Rikochet-beskyttelse til skydebaner
Sikkerhedselementerne og gulvene af det elastiske materiale Regupol® giver optimal beskyttelse mod rikochering, rebounds og kuglefragmentering. Regupol® sikkerhedselementer blev specielt udviklet til installation på skydebaner til politi, væbnede styrker, sikkerhedstjenester, skydeklubber og jægere. Regupol® absorberer projektiler af alle typer og kaliber og er ekstremt robuste, selv under intensiv brug. Desuden kan specielle konstruktioner også designes til at garantere sikkerheden ved specialoperationer.