Military Equipment Denmark A/S
Virkelyst 1-3
DK-4420 Regstrup

Tlf.
Fax

+45 5943 0300
+45 5943 0310

 

 

Agenturer

Military Equipment Denmark A/S er agent for:


Armatec Survivability
Armatec Survivability udvikler, producerer og leverer beskyttelsesløsninger til en lang række pansrede køretøjer til militære styrker over hele verden. Armatec har over 250 ansatte og har hovedsæde i Dorchester, Ontario i Canada.

Armatec Survivability
Armatecs helhedsorienterede beskyttelsesløsninger til både pansrede hjul- og bæltekøretøjer giver militære styrker en kraftig forbedring af deres overlevelsesmuligheder. Siden grundlæggelsen i 1997 har Armatecs karakteristiske udviklingsfilosofi leveret væsentlig og forbedret besætnings- og køretøjsbeskyttelse uden, at det går ud over køretøjernes missionseffektivitet eller bæredygtighed.


Orbital ATK IInc. - Weapons and Ammunition
Orbital ATK er førende inden for ammunition, præcisionsvåben, missil-advarselsløsninger og taktiske raketmotorer samt luft-, sø- og landbaserede systemer.

Orbital ATK
Orbital ATK er den største amerikanske producent af små-kaliber ammunition samt en førende producent af mellemstore og store kaliber ammunition og mellemstore kaliber våbensystemer.


BAE Systems
BAE Systems er en global forsvars- og sikkerhedsvirksomhed med cirka 88.200 medarbejdere på verdensplan.
BAE leverer en bred vifte af produkter og serviceydelser til luft-, land- og flådestyrker samt avancerede produkter inden for elektronik, sikkerhedsforanstaltninger, it-løsninger og supportservice. BAE har hovedsæde i London, England og har kunder i mere end 100 lande.

BAE Systems Hägglunds AB
Pansrede køretøjer fra BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik i Sverige inkluderer bl.a. CV90 Armadillo, der er designet til at foretage operationer i sne- og vådområder. CV90’eren kan køre hvor som helst og kan klare både ekstrem kulde ned til -46° C og varme op til 50° C, og tilbyder derfor stor mobilitet og overlevelsesevne i ethvert terræn eller taktisk miljø.


CRD Protection
CRD tilbyder produkter og tjenester til håndtering af optøjer, folkemængder og objektbeskyttelse.
CRD er repræsenteret i mere end 13 lande verden over og leverer bl.a. til forsvaret, ordensmagten og private virksomheder.
CRD’s hovedsæde ligger i Umeå, Sverige.

CRD Protection
Ét af CRD’s hovedprodukter er det unikke beskyttelseshegn TACRION® (Tactical Riot Net). TACRIONs evne til at optage store kraftpåvirkninger i kombination med lav vægt, kompakt design og hurtig implementering gør det til en meget effektiv perimeter beskyttelsesløsning. TACRION er meget fleksibel og kan tilpasses til at opfylde kundernes specifikke krav.


Saab AB
Saab leverer teknologiførende produkter, services og løsninger inden for forsvars udstyr og civil sikkerhed til lande i hele verden. Saab’s vigtigste markeder er i dag Norden, Europa, Sydafrika, Australien og USA. Saab har ca. 13.000 medarbejdere og omsætter for mere end 20 milliarder kroner om året – heraf tegner forskning og udvikling sig for cirka tyve procent.

Saab AB - Force Protection, Barracuda
Saab Barracuda er verdens førende leverandør af produkter og ydelser inden for multispektral signatur management og force protection teknologi. Saab Barracuda er ledende inden for forskning og udvikling på området, og har opbygget en solid kompetence, når det kommer til optimering af signature management løsninger.

Saab AB - Training and Simulation
Saab Training and Simulation omfatter løsningssystemer inden for live, virtuelle og specielt tilpassede uddannelsesmateriel.
Alle løsninger er baseret på et indgående kendskab til planlægning, integration og udførelse af mission-specifikke uddannelsesløsninger.


Hanwha Techwin
Hanwha Techwin, som er et datterselskab til Hanwha Group, udvikler, producerer og leverer robot-, industri-, energi-, sikkerheds- og forsvarsprodukter og -løsninger. Hanwha har godt 4.900 ansatte og har hovedsæde i Syd Korea. I 2011 var omsætningen på over DKK 15 billioner.

Hanwha Techwin – Defense
Artillerisystemet under produktgruppen Defense hos Hanwha Techwin inkluderer bl.a. K-9 Thunder, en 155 mm selvkørende Howitzer, som er blevet udviklet først som supplement til og senere som afløser for K55 til de Forenede Koreanske Styrker. Produktgruppen tæller bl.a. også ammunitions-forsyningskøretøjet K10.
K-9 har unik mobilitet, 40 km skudafstand samt bedre ildstøttekapacitet og personelbeskyttelsesevner end andre produkter på markedet.
Mobilitet: Kørsel opad på 60 % hældning og 40 % på sidehældning. Skudafstand: 42 km ved brug af BB/HE (Base Bleed) ammunition og +55 km ved brug af HE-RAP ammunition. Ildstøttekapacitet med hurtig ildafgivelse: I stilling på max 30 sek./ud på max 60 sek. 360 grader skudafgivelse fra samme stilling. Skudkapacitet: Salve: 3 runder på max 15 sek. (MRSI) / Max.: 8 runder pr. min. i 3 min. / Vedvarende: 3 runder pr. min. i 60 min. Personelbeskyttelse: Fuld beskyttelse af personel under skydning og bevægelse.


TWB Designs Inc. 
TWB Designs fremstiller mobilt udstyr til bortskaffelse af våben og ammunition. Kunderne er offentlige myndigheder, ordensmagten og militæret.
TWB Designs Inc. har hovedsæde i Ontario, Canada.

TWB Designs Inc.
Det miljøvenlige udstyr kan på sikker vis brænde sprængbart materiale i ammunition op til kaliber 0.50 og adskille bly og messing, som efterfølgende kan genbruges.


UMS AERO Group
UMS AERO Group har specialiseret sig i udvikling af innovative robotteknologier til fly og helikoptere. UMS AERO Group fokuserer især på produktion og distribution globalt af små og mellemstore fjernstyrede flysystemer - Remotely Piloted Aircraft Systems (RPAS).

Alle UMS AERO Groups medarbejdere er dedikerede eksperter med adskillige timers erfaring i at flyve både bemandede og ubemandede fly, og de leverer således særdeles kvalificerede komplette løsninger til sine kunder, lige fra udvikling til produktion og implementering.
UMS AERO Groups hovedsæde ligger i Baar, Schweiz.


  
 

Savox Communications 
Savox Communications levere sikkerhed-, rednings- og kommunikationsprodukter samt løsninger designet til brug i krævende miljøer, herunder bl.a. til militært og industrielt brug.

Savox Communications 
Savox leverer integrerede kommunikationsløsninger til militært brug, som understøtter såvel den enkelte soldat som hele enheder. Savox levere ligeledes platformsbaserede intercom systemer til både maritime styrker og landstyrker. Savox produktportefølje, der inkludere løsninger til militært brug, sikkerhedsstyrker, katastrofeberedskab og redningsberedskab, repræsenterer et unik spektrum af produkter til støtte for militær, specialstyrker, sikkerhedsvagter, rednings- og katastrofeberedskab, såvel som industrielt personale.

 

Læs mere om
Savox Communications

  
 

NORSAFE AS
NORSAFE er global markedsleder indenfor maritime livreddende systemer til handelsflåden og offshore markedet. NORSAFE er vokset hastigt de seneste 25 år - fra et lille norsk selskab, til en multinational koncern, med verdensomspændende tilstedeværelse. NORSAFE’s organisation har erfaring og kompetence ud over normen, - og er i stand til at opfylde kundernes behov på den bedst mulige måde. NORSAFE er godt rustet til at møde fremtidens udfordringer, med en bred vifte af produkter, opdaterede topmoderne produktionsfaciliteter, innovativ teknologi, en solid økonomisk baggrund og ikke mindst motiverede medarbejdere, alle dedikeret til ét mål - sikkerhed.

NORSAFE Militær og Professional
NORSAFE har en bred vifte af maritime fartøjer til militært og professionel brug, alle produceret i den højeste kvalitet. Kun de bedste håndværkere, komponenter og materialer anvendes. Fartøjerne er specielt konstrueret til at operere fjernt fra kysten eller moderskibet i længere perioder.
Kombinationen af sublim sødygtighed, manøvredygtighed og høj hastighed, gør fartøjerne ideelle til alle former for maritime opgaver, herunder patruljer, sø-redning mv.. Fartøjernes design og performance muliggør desuden operationer i fjendtligt farvand.

Læs mere om
NORSAFE AS